Noget jeg fandt på nettet:

  

 

Holy Priest stats, spec and talents, glyphs, gems, reforging, chakras, and healing spell guide- WoW Patch

Præster er den eneste klasse i stand til healing, der er ikke én , men to talenttræ er dedikeret til helbredelse.

I øjeblikket kan disciplinere præster tilpasse sig til at udfylde eventuelle rolle og har stærke forebyggelsestaver,

mens holy-præster meste udfylde den niche af raidhealere.Til det har vi en bred vifte af værktøjer,

men den helbredende besværgelser du oftest anvender, er:

 

* Chakra
* Prayer of Mending
* Prayer of Healing
* Circle of Healing
* Lightwell
* Heal
* Greater Heal
* Holy Word: Serenity/Sanctuary
* Guardian Spirit
* Life Grip
* Divine Hymn
* Hymn of Hope
* Inner Fire

Disse skulle have genvejebar og være let tilgængelig.Mindre hyppigt brugt,

men god til at holde keybound og huskes, er:

 

* Renew
* Binding Heal
* Flash Heal
* Power Word: Shield
* Desperate Prayer
* Inner Will

Healere har ikke en fast rotation som sådan - bortset fra alt andet, er du kun healing, når nogen tager skade! Men det er vigtigt at vide, hvordan du bruger din magi.

 

==Spells==

Første ting: Chakras. Den Chakra tilstand er en af ​​den hellige Priest underskrift evner, og kan se temmelig kompliceret - men det er faktisk meget simpelt.

 

Hellige Præster kan arbejde i en af ​​3 "stater" - enten enkelt-målet healing, AOE healing, eller DPS.

 

At gå ind i et chakra tilstand, skal du først kaste Chakra trylleformular, der "signaler", som du ønsker at ændre tilstand. Derefter skal du kaste enten en enkelt-mål helbrede, AOE helbrede.

 

Heal, Flash Heal, Greater Heal, og Binding Heal sætte dig i Serenity *, de single-target mode. Bøn for Helbredelse og bøn Mending sætte dig i * Sanctuary, det AOE healing staten.

(Smite and Mind Spike sætte dig i , DPS tilstand).

 

Disse tilstandsændringer kan ikke forekomme mere end én gang hver 30 sekunder - men, mens du er i hver stat, får du en bonus til denne form for healing, og dit hellige ord spell ændrer at blive en spell af denne type - enkelt mål, AOE eller DPS.

 

Single-target healing.

 

Hvis du kun er healing et mål det meste af tiden, vil du være i Serenity chakra, der kan opsættes Forny at afkrydse væk lystigt, derefter bruge Heal næsten uafbrudt for at holde dit mål kronet uden megen mana omkostninger.

 

Hvis målet tager en masse skader, kan du bruge enten Greater Heal, hvis du har tid, Flash Heal, hvis det er en nødsituation (men hold øje med din mana pool!), Eller dit holy-word, hvis det er off cooldown.

 

Hvis gruppen pludselig tager skade, pop Circle of Healing (din cooldown AOE helbrede) og brug prayer of Mending (som vil helbrede dit primære mål, når de næste gang tager skade) at hente single-målet slap.

 

AOE/Group healing.

 

Først op, træne din gruppe til at klikke på det forbandede LIGHTWELL. * Lightwell * er den mest mana-effektive helbrede i den hellige Priest arsenal og leverer en kraftfuld helbrede. Du ønsker måske at bruge en makro eller RSA addon til at annoncere, når det går ned.

 

Du ønsker at være i Chakra: Sanctuary, når gruppen healing, og sætte en Lightwell ned et sted tilgængeligt for gruppen. Din primære gruppe helbrede er * Prayer of Healing * - brug det gavmildt. Brug Circle of Healing som helst det er off cooldown og der er behov for, frem for Prayer of Healing. Hvis gruppen er at tage skade uregelmæssigt, også bruge Prayer af Mending. Husk at bruge single-target helbreder også!

 

Brug ikke hellige ord: Sanctuary, medmindre du er sikker på at du har brug for det - det er meget dyrt. Det bedste tidspunkt til at bruge det er 2-3 sekunder, før du kender gruppe er ved at tage kraftig skade - for eksempel fra stød Nefarian.

 

Endelig, hvis du skal gå med gruppen og de ​​har brug for healing, brug Holy Nova. Hvis du kun har brug for at stabilisere en person, Forny er også nyttig.

 

 

 

Healer