Muligt det er gammel indlæg . du er velkommen til at sende en e-mail om noget suplerende .    c",)

Daddakarma.......

...har på opfordring af Lhoff skrevet lidt om level 80, som kunne sættes ind på vores hjemmeside som en ny fane? Det er på ingen måde detaljeret nok ifht. at forstå omfanget af endgame, men en lille hjælp til nye lvl 80'ere.
Måske det også kan være en måde at fastholde vores lvl 80'ere og gøre det muligt en dag at gennemføre en raid som Naxxramas og den kommende Ulduar!?
.....................................................................................
 
 

Level 80 og hvad så?

 

Når du når level 80, ændrer spillet sig til det der bliver kaldt ”endgame”.  I Endgame kan du ikke længere stige i level og få xp.

 

Reputation:

 

Det nye du har brug for er reputation. Du har brug for reputation med forskellige factions for at få adgang til at kunne købe nyt og bedre udstyr, recipes eller enchants. F.eks er factionen Sons of Hodir, som ligger i Storm Peaks det eneste sted du kan få enchants til shoulder og er derfor et sted hvor alle i level 80 skal forbi og jagte reputation, hvis de ønsker at få det bedste af det bedste gear, hvilket ofte også er nødvendigt for at kunne lave heroics dungeons (mere herom senere).

 

Det er vigtigt, at du undersøger hvilke factions du har størst behov for at få reputation med og hvor meget. Det finder du af, enten ved at søge på nettet (f.eks: www.wowwiki.com/Quartermaster) eller ved at besøge de forskellige factions quartermaster, som er den der sælger de eftertragtede ting.

 

Det kan være, at du med en bestemt faction ikke behøver mere reputation end honored, en anden revered og en tredje exalted. Det kommer an på hvilket udstyr du skal bruge og det er jo forskelligt hvilken class du spiller.

 

Din xp bar kan du lave om til en reputationbar, hvor du kan se hvor meget repuatation du har og mangler med en bestemt faction.

 

Der findes 3, for nogle factioner 4 måder at få reputation på:

  1. Almindelige quests, som ”tilhører” en bestemt faction.
  2. Dailies (quests som kan gentages hver dag)
  3. Nogle factioner har en quest, som kan gentages i det uendelige, som blot kræver et antal af en bestemt genstand, som skal afleveres til questgiveren (bl.a. Sons of Hodir)
  4. Endelig kan du hele tiden få reputation ved at klare 80’er dungeons, hvis du har en reputation tabard på, se herunder:

 

Tabards:

Der findes fire tabards som kan indbringe dig reputation:

[Tabard of the Argent Crusade]

[Tabard of the Ebon Blade]

[Tabard of the Kirin Tor]

[Tabard of the Wyrmrest Accord]

 

For at kunne købe disse tabards, kræver det, at du som minimum har et reputation med den pågældende faction som er friendly.

 

Når du har anskaffet dig de ønskede tabards, kan du tage en tabard på og tage i 80’er dungeon og du vil få repuation med den factions tabard du bærer, for hvert mob din gruppe slå ihjel.

 

Udover reputation er der honorpoints og forskellige emblemer, som du bl.a. kan få fra 80’er dungeon bosserne, som du også kan købe godt udstyr for. Endvidere er der battlegrounds og  PvP krigen og dailyquests i wintergrasp , hvor du kan få både honor og emblemer.

 

Dungeons kan gennemføres på normal mode og heroic mode. For at kunne klare Heroic mode, kræver det at du har anskaffet noget at det gode udstyr ellers vil du simpelthen ikke være god nok. Det er er forskellige emblemer der dropper i normal og heroic mode. Bossernes drops er også bedre på heroic mode, og du kan få nogle utrolig gode epic items i heroic mode.

 

Efter heroic dungeons kommer raids, hvor det kræver grupper på 10. Her kan du igen få endnu bedre udstyr end du kan i heroic dungeons.

 

Du kan også jagte achievements, hvor du kan få nye recipes alt efter hvilken profession du har valgt.

 

Når du når level 80, jagter du altså hele tiden bedre og bedre udstyr som du får gennem både reputation, honor, emblemer og achievements.

 

Hilsen

 

DaddaKarma

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Guildmaster.

Greatdeath. (deathpeace)  Hjemme-side

Evildog.                           ansvar            Lvl 40-49

Hizz.                                ansvar            Lvl 50-59

Straarup                         ansvar            Lvl 60-69

Madpaladin                     ansvar            LVl 70-80

Spørgsmål , så spørg         

 Er du blivet Hacket ???

 Hjælp

 

 Oversættelse fra engelsk til dk

 google oversæt

 

 Er WOW-server nede ???

 Realm status page

 

 

 

 Holgerdanske-i-wow 

   På Alonsus-server.